La Guàrdia Civil va denunciar 15 persones aquest diumenge per celebrar una reunió il·legal a un habitatge ubicat en el parc de Cas Capità de Marratxí. Aquesta operació s’afegeix a altres tres festes o reunions socials il·legals detectades a diferents punts de Mallorca amb la participació d’una cuarentena de persones.

Divendres passat la Benemèrita va identificar 16 persones que feien servir el Far de Sóller com a lloc de reunió simulant que l’accés estava tallat amb un triangle de senyalització d’avaries. Altres sis persones van ser denunciades per participar a un altra reunió social il·legal a Algaida on participaven, en contra de les normatives sanitàries del Covid-19, persones de diferents nuclis de convivència.

També el passat dissabte van ser identificats tres iots fondejats a Portals Vells on s’estava celebrant una festa il·legal. La Guàrdia Civil va denunciar els propietaris dels iots per incomplir la normativa Covid-19 i per fondejar sobre una pradera de posidònia.