L’Institut Balear de la Joventut ha convocat la segona edició dels Premis i Ajudes Carnet Jove per a Projectes d’Autoocupació per a l’any 2021, amb la finalitat de contribuir a la millora de l’ocupabilitat dels joves que vulguin impulsar projectes de negoci des de l’autoocupació, i també a agrupacions de joves amb el mateix objectiu.

Qui pot participar

Els joves que siguin titulars del Carnet Jove de les Illes Balears d’entre 18 i 30 anys.

Termini de presentació de les sol·licituds 

Del 23 de juny al 19 d’agost de 2021.

Premis i ajudes 

Estan prevists sis premis i 15 ajudes, que s’atorgaran de la forma següent:

  • Un primer premi, dotat amb un import de 3.000 €, que s’atorgarà al millor projecte d’autoocupació. Aquest projecte també pot rebre una ajuda de 6.000 € per a la posada en marxa.
  • Dos segons premis, dotats amb un import de 2.000 € cada un, que s’atorgaran als dos projectes més ben valorats després del primer premi. Aquests dos projectes també poden rebre una ajuda de 4.000 € cada un per a la posada en marxa.
  • Tres tercers premis, dotats amb un import de 1.000 € cada un, que s’atorgaran als tres projectes més ben valorats després dels atorgats com a primer i segons premis. Aquests tres projectes també poden rebre una ajuda de 3.000 € cada un per a la posada en marxa.
  • S’estableix un màxim de nou ajudes per iniciar l’activitat de projectes de negoci, dotades amb 3.000 € cada una, que s’han d’atorgar als nou projectes més ben valorats després dels que hagin estat premiats, sempre que hagin obtingut una puntuació suficient per ser subvencionats d’acord amb els punts 9 i 10 de les bases.

Trobareu tota la informació i les bases de la convocatòria al següent enllaç