Una setmana d’activitats per promoure els hàbits saludables i sostenibles

L’OUSIS organitza la VIII Setmana Saludable del 16 al 20 de maig

Del 16 al 20 de maig, el campus universitari s’omplirà d’activitats amb la VIII Setmana Saludable, que organitza l’Oficina d’Universitat Saludable i Sostenible (OUSIS). L’objectiu d’aquesta iniciativa és conscienciar, compartir i promoure hàbits saludables i sostenibles per millorar la salut de les persones i contribuir al desenvolupament dels Objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

Enguany, diverses entitats col·laboren per aconseguir-ho. Les seves taules informatives estaran repartides per diferents indrets del campus, i s’hi impartiran tallers sobre cosmètica natural i fitoteràpia, sostenibilitat en una casa domèstica, regulació emocional i cuina per a famílies.

També s’hi faran conferències, xerrades i taules rodones dirigides per investigadors i grups d’investigació de la UIB i d’altres universitats, sobre temàtiques com ara la litiasi renal, la ciència dels campions, la promoció dels hàbits saludables, els beneficis de l’activitat física, el tabaquisme, els aliments de la mar, els aliments funcionals, les fonts fiables d’informació sobre salut, l’alimentació i el transport sostenible, i el vehicle elèctric.

A més, s’ha convocat la segona edició del concurs La UIB als Fogons, en què pot participar tota la comunitat universitària.

Podeu consultar aquí el programa d’activitats