Home2022-06-07T10:28:13+02:00

Una nova era

Som al teu costat

Des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Marratxí iniciam una nova era on posam tots els recursos per estar al vostre costat en l’etapa juvenil i adolescent. Volem riure amb vosaltres, volem passar-ho bé! Però descuida, sabem que aquesta també és una etapa de decisions i necessitats, i per això us posam al vostre abast tota la informació que us faci falta. També comptau amb el nostre equip, que estarà encantat d’atendre els vostres dubtes o peticions.

Coneix-nos

Pròxims esdeveniments

Agenda

Aquí podràs  trobar totes les activitats de la nostra agenda

Agenda

Tallers i cursos

Monitor de ball

octubre 8th, 2020|Cursos|

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas rhoncus sodales sapien, id tincidunt

Comentaris tancats a Monitor de ball

Feim Sushi

octubre 8th, 2020|Tallers|

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas rhoncus sodales sapien,

Comentaris tancats a Feim Sushi

Estiu Jove

Descobreix totes les activitats per viure a tope l’estiu a Marratxí

Espai Jove Marratxí ha preparat unes activitats perquè puguis gaudir d’un estiu increïble. No et perdis les nostres sortides aquàtiques, els laboratoris de Cine i Robòtica, els Txillconcerts i els horabaixes de cinema. Només t’has d’inscriure i unir-te a la diversió.

Més Informació

Marrockxí

1 de Juliol. Sant Marçal

Festival de Bandes de Rock Local, Marrockxi 2022. L’objectiu és donar la possibilitat a les bandes de pop, rock, indie,… de tocar a un Festival de bandes, potenciant la creació artística i musical, dinamitzant la població jove, i promovent la participació ciutadana.

Marrockxí

Frikifest

28 de Maig. Poliesportiu Pla de Na Tesa

Neix FRIKIFEST!! un esdeveniment per a tots els amants del món gamer. Una diada que contarà amb multitud d’activitats  frikis de tot tipus. Videojocs, cartes, cosplay, jocs de taula, kPop, manga, arts marcials i un llarg etcètera.

Frikifest

Crear’t

23 d’octubre de 18h a 23h. Parc de la Mediterrània

Crear’t es defineix com a projecte cultural i artístic que té com a objectiu desenvolupar activitats relacionades amb: la musica, la pintura, les arts escèniques, la literatura, el ball i la dansa, etc.

Crear’t

Txifest

L’oci alternatiu per als joves

‘Txifest’ és una iniciativa ludicofestiva per promocionar l’oci saludable entre la joventut del municipi, una de les qüestions en què l’equip de govern va posar l’accent la legislatura passada i que mantindrà una línia de continuïtat aquests propers quatre anys. En aquest sentit, TxiFest neix de la Taula del Pla de Drogues i altres adiccion liderada per l’àrea de Serveis Socials.

URBAN FEST

Et podem ajudar?

Tota la informació que necessites

Troba en aquesta web tota la informació necessària en els diferents àmbits socials, com són: habitatge, salut, treball, formació…

L’actualitat de Marratxí,
com mai te l’havien mostrada

Et podem ajudar?

Tota la informació que necessites relacionada amb aquests temes:
Feina | Garantia Juvenil | Associacionisme | Cursos | Oci | Carnet Jove | Habitatge | Salut

Veure més
Go to Top