Per aquells que es volen seguir formant

Aquí tens tota la informació que necessites sobre els cursos que pots fer per seguir creixent com a professional. Tens un món de possibilitats a la teva disposició.

CURSOS DE L’ESCOLA D’ADULTS DE MARRATXÍ

Des de fa més de deu anys l’Escola d’Adults de Marratxí ofereix a totes les persones interessades en ampliar els seus coneixements un bon ventall de possibilitats. Hi ha cursos d’informàtica per iniciar-se i per nivells més avançats.

També se programen cursos de català, anglès i alemany en diferents nivells.

Els cursos de fotografia en tres nivells d’experiència i els monogràfics específics també formen part de l’oferta.

Més informació:

Escola d’adults

CURSOS I TALLERS ESCOLA DE CERÀMICA DE MARRATXÍ

El centre està ubicat en el Centre Cultural s’Escorxador, Camí de n’Olesa, 139, entre Cabaneta i Pòrtol. Està gestionada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Marratxí (cultura@marratxi.es)

Què ofereix?

Ofereix cursos anuals, d’octubre a juny, i monogràfics d’estiu durant el mes de juliol, d’una setmana de durada.

De quantes places disposa?

L’Escola té una capacitat per a 40 alumnes.

+ INFO

CURSOS GRATUÏTS DEL SOIB

La Conselleria de Treball i el Servei d’Ocupació de les Illes Balears – SOIB subvencionen diverses accions formatives gratuïtes adreçades tant a treballadors desocupats com ocupats, amb prioritat d’un col·lectiu respecte a d’altres.

Per informar-se de l’oferta de cursos podeu consultar el soib.es, o telefonar al 971225791 o al 012.

Inscripció

Per inscriure’s als cursos, cal contactar directament amb el centre o l’entitat autoritzat/ada que imparteix el curs, per omplir una fitxa d’inscripció i aportar la documentació que correspongui:

  • Treballador/ra desocupat/ada: original i fotocòpia del DNI/NIE, i original i fotocòpia de la targeta de demanda d’ocupació del SOIB actualitzada.
  • Treballador/ra ocupat/ada: original i fotocòpia del DNI/NIE, original i fotocòpia del document acreditatiu de la seva situació en actiu (contracte, darrera nòmina/rebut de pagament d’autònoms, entre d’altres).

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE MARRATXÍ

L’Escola Municipal de Música de Marratxí ofereix una oferta educativa basada en la impartició de classes de llenguatge musical i d’instruments variats.

+ INFO