Com cercar feina

Aquí tens tot el que necessites saber per introduir-te al món laboral, un dels moments més importants. Des d’aquí aprendràs a inscriure’t al SOIB, a fer un CV, trucs per preparar entrevistes i molt més.

Veure més

Com cercar feina a l’estranger

Per aquelles persones que decideixen sortir a un altre país per cercar una feina, trobaràs aquí una sèrie de consells i passes a seguir per aconseguir el teu objectiu professional.

Veure més

Les condicions del treball

Aquí tens tots els detalls que has de tenir en compte, els convenis, tots els temes relacionats amb vacances, salaris, condicions laborals i drets sindicals. Tot sobre els teus drets i obligacions.

Veure més

Com fer feina a l’Administració Pública

Aprèn tot el que has de tenir en compte per anar ben preparat per fer oposicions. Una gran opció per qui cerca estabilitat laboral i qualitat de vida, el que fa que sigui un objectiu desitjat per molta gent.

Veure més

Com crear la teva propia empresa

Si vols crear el teu propi negoci, és important tenir clars alguns factors molt importants com poden ser: la definició de l’activitat a desenvolupar, la planificació global i a llarg termini o la valoració de riscos, entre altres.

Veure més