Espais joves

En aquests espais joves es desenvolupen iniciatives i activitats d’oci, tallers o cursets. Una alternativa educativa i sociocultural pels joves que vulguin formar part de la vida social i cultural del municipi.

Veure més

Ara va de …

El nostre municipi prepara diferents activitats com tallers, cursos, concursos i tasts. D’aquesta manera podràs conèixer, provar, aprendre i gaudir del que més t’interessi.

Veure més

Activa’t

Dins aquesta secció trobaràs activitats que el municipi posa a disposició dels joves com poden ser els grups de kalemba, els streetsports, el grup excursionista, sessions de cine, gamers, urban i molt més.

Veure més

Txifest

Aquí tens tot el que necessites saber sobre una alternativa d’oci per transformar la realitat dels joves del municipi, especialment en oci saludable.

Veure més

Locals d’assaig

Si ets un músic jove, posam a la teva disposició espais per assajar on pots deixar-te dur per la creativitat. Si estàs interessat a fer ús d’un local d’assaig, aquí trobaràs tota la informació que necessites.

Veure més

Les nostres xarxes

Si vols estar adonat de tot el que ocorre al municipi, no deixis de seguir-nos a les xarxes on anirem publicant totes les novetats sobre aquest espai dedicat als joves.

Veure més